Zwembad in de tuin? Dan mag dit zwembad speelgoed niet ontbreken

In de warme zomermaanden biedt een zwembad in de tuin verkoeling voor alle leeftijden. Kinderen vinden het heerlijk om in het zwembad te spelen, maar ook volwassenen zoeken hier graag verkoeling. Buitenspeelgoed 3 jaar en ouder gaat vaak goed samen met een zwembad. Wel is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat het zwembad veilig is voor je kleuter. Dit doe je door je aan de aanbevolen hoeveelheid water te houden, en je kindje te allen tijde in de gaten te houden wanneer hij in of naast het zwembad speelt. Wanneer je kindje veilig kan spelen, beleeft hij veel plezier aan het zwembad en het speelgoed dat erbij hoort.

Maak het zwembad nog leuker met speelgoed

Een speelgoedwinkel online of in de stad verkoopt vaak een groot assortiment aan speelgoed voor in het zwembad. Vooral in de zomermaanden liggen de schappen vol met waterspeelgoed. Kleine kinderen kunnen zich uren vermaken in het zwembad met speelgoed dat water laat opspatten of vervoeren. Denk aan emmertjes, bootjes en ander speelgoed dat blijft drijven of juist zinkt. Oudere kinderen halen vaak meer plezier uit waterpistolen of een waterspuit om zichzelf en alles om zich heen nat te spuiten. Ook drijfmateriaal zoals een opblaasband of luchtbed zijn leuk voor kinderen om mee te spelen. Daarnaast vinden veel volwassenen het ook heerlijk om hierop rond te dobberen.

Speelgoed voor zowel strand als zwembad

Wanneer je wel eens naar het strand gaat, weet je dat speelgoed niet kan ontbreken. Emmertjes en schepjes doen het doen om zandkastelen mee te bouwen, maar ook duikbrillen en snorkels zijn ontzettend leuk. Zo kunnen oudere kinderen onder water kijken, terwijl ze via de snorkel kunnen ademen. Ditzelfde duikset is ook leuk voor in het zwembad. Strandspeelgoed zoals een badmintonset of een strandbal zijn ook leuk voor in de tuin. Dit soort speelgoed neem je gemakkelijk mee, waar je ook van het verkoelende water gaat genieten met je gezin.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Winmails
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart