Link Love: For CW – Het goed ingerichte bureau

Deze week verscheen het nieuws dat CW Pencils eind 2021 definitief de winkel zou sluiten. Caroline Weaver en haar toegewijde team van potloodenthousiastelingen waren een inspiratie voor de briefpapiergemeenschap. Caroline lanceerde een geliefde abonnementsservice voor briefpapier, publiceerde een geweldig boek over de geschiedenis van het potlood en verscheen in tientallen publicaties (“Een winkel die potloden verkoopt?!?!” vaak een variatie op de kop). Als je ooit een voet in CW Pencil Enterprise hebt gezet, was Caroline vriendelijk en deskundig en klaar om haar enthousiasme met je te delen.

Terwijl mijn hart breekt dat de pandemie weer een ander klein bedrijf heeft gebroken, weet ik dat Caroline slim, getalenteerd en gepassioneerd is. Wat ze daarna doet, zal geweldig zijn. Stuur uw beste wensen naar Caroline en haar medewerkers. Volgend jaar zal voor hen allemaal een mix van spannend, bitterzoet, eng en verdrietig zijn en zelfs zij zullen onze steun en goede wensen nodig hebben.

Links van de week:

bij sluiting (via CW Pencil Enterprise)

Veelgestelde vragen over het sluiten van de winkel (via CW Pencil Enterprise)

Pennen:

Inkt:

Potloden:

Notitieboekjes & Papier:

Andere interessante dingen:

We hebben elkaar nodig. Steun onze sponsors en aangeslotenen. Uw klandizie zal hen laten weten dat u hun steun aan de pennengemeenschap op prijs stelt. Zonder hen, en zonder jullie, zouden we niet kunnen blijven doen wat we doen. Bedankt!


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Winmails
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart