Penbeoordeling: Pilot reservetekenpen

Wat als je een zou kunnen bijvullen Pilot tekenpen ($ 16,50) met een cartridge of zelfs een vulpeninkt? Jij kan! Met de nieuwe Pilot Spare Sign Pen. De pen wordt geleverd met vier blauw-zwarte vulpenpatronen (en een reservepunt), maar accepteert ook een Pilot-converter (ik raad de Con-40) zodat u de pen kunt vullen of bijvullen met een inkt naar keuze.

Pilot Reserve PS Aanmelden en

Ik heb genoten van het vullen van de verschillende hervulbare pennen in mijn collectie met vulpeninkt. Ze stellen me in staat om meer van mijn bestaande inkt te gebruiken en het enorme scala aan kleuren in een andere vormfactor te ervaren. Superlichte vulpeninkten kunnen nu worden gebruikt om passages in een boek of secties in mijn notitieboekjes te onderstrepen waar de inkt misschien niet zo nuttig is in een EF-vulpen. Ik kan ook experimenteren met superglanzende inkten of glinsterende inkten in een goedkoop hulpmiddel.

Pilot reserve tekenpen

Pilot reserve tekenpen

Nadat de Con-40 was geïnstalleerd, vulde ik de Spare Sign Pen met Colorverse Matter, een mooie grijze inkt. Ik wilde spelen met een kleur die niet vaak voorkomt in viltstiften. De kleur heeft een scala aan tinten en droogt een beetje donkerder dan het lijkt als het nat is, dus het was leuk om ermee te spelen in de Spare Sign Pen.

Pilot Reserve Pen schrijfvoorbeeld
Schrijfvoorbeeld op Tomoe River 52gsm en Col-o-ring kaart met voorbeelden van Kuretake Karappo hervulbare pennen ter vergelijking.

Ik wilde ook de schrijfervaring van de Pilot Spare Sign Pen vergelijken met de Kuretake Karappo met Wick en met Cartridges. De Pilot Spare Sign Pen-punt is iets breder dan de Kuretake Karappo Felt Tip en de Karappo met cartridges viltstift. Het is duidelijk dat de penseel- / borstelpunten breder zijn, maar ik wilde voorbeelden opnemen om het bereik te laten zien.

Ik heb nog niet geprobeerd de Pilot Spare Sign Pen schoon te maken, maar de vervangbare punt maakt het mogelijk om de converter en de pencilinder opnieuw te gebruiken, zelfs als de punt bij elke kleurwisseling moet worden verwisseld.

Ik geniet van de mogelijkheid om vulpeninkt op verschillende manieren te gebruiken, vooral in werkomgevingen waar vulpennen een beetje “fraai” kunnen lijken. Ik mag nog steeds leuke inktkleuren gebruiken, maar in een onopvallende verpakking.


DISCLAIMER: De items in deze recensie zijn gratis verstrekt door JetPens met het oog op de herziening. Zie a.u.b. de Over pagina voor meer details.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Winmails
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart