Vraag het aan de balie: puntenslijpers, Skripsert-converters en legale nietjes-blokken

Geoffrey stelde twee vragen:

1) Wat zou je aanraden voor een puntenslijper met een korte punt? Denk aan het stompe punt op een golfpotlood. Mijn man is geobsedeerd door potloden met een korte punt, maar zijn huidige methode om een ​​bredere puntenslijper te gebruiken om een ​​korte punt te maken, is niet altijd ideaal.

Er zijn drie gemakkelijk verkrijgbare verstelbare zakslijpers: Kutsuwa Stad T’Gaal ($ 6), de Sonic Rachetto-capsule ($ 5,50) en de Dux verstelbaar ($ 22 met leren tas). Elk heeft een draaiknop waarmee u de puntigheid van de grafietpunt kunt aanpassen.

Als u op zoek bent naar een handmatige slingerslijper, kan ik de Dahle 133 (ongeveer $ 20) sterk genoeg. De Dahle past het punt ook aan door aan de draaiknop op de slinger te draaien.

2) Kun je een leren omslag in traveller-stijl aanbevelen (met de elastische lussen om notitieboekjes in te steken) waar 8.5×11 notitieboekjes in passen?

Je tweede vraag was een beetje een domper. Ik kreeg wat hulp van onze Patrons tijdens onze maandelijkse Zoom-bijeenkomst. De eerste suggestie was om contact op te nemen met de Curnows voor een op maat gemaakte omslag.

Rustiek en Levenger voorraad wat padfolio’s die kunnen werken, hoewel ze niet specifiek zijn ontworpen als een Traveler’s Notebook. De lamellen die zijn ontworpen om een ​​notitieblok of notitieboekje te bevatten, zouden geschikt zijn voor een groot notitieboekje.

Een andere optie zou zijn om op Etsy te zoeken naar “Traveler’s Notebook A4” voor andere op maat gemaakte notebooks in reizigersstijl.

Isabell vroeg:

Hallo, ik heb een lady sheaffer skripsert vulpen en ik zou graag willen weten welke inktconverter daarbij hoort – als er geen converter voor is, dan zou het gewoon geweldig zijn welke cartridges passen.

Skripsert-converter?

De trieste waarheid is dat Skripserts een slanke Sheaffer-converter neemt die niet langer wordt geproduceerd. Vaak hebben mensen bij penshows een converter te koop, maar verkopen ze voor meer dan $ 30 per converter. Het zijn converters in squeeze-stijl, dus gebruikte of NOS-converters moeten mogelijk worden gerepareerd of moeten worden vervangen, wat extra kosten met zich meebrengt.

Skripsert-converter?

Wat vaak niet bekend is, is dat standaard cartridges nog steeds door Sheaffer worden geproduceerd en in Skripserts passen. De meeste online en fysieke winkels zouden een assortiment van deze cartridges beschikbaar moeten hebben voor aankoop. Ik bewaar deze cartridges en vul ze opnieuw.

Ik kreeg een tip van een van onze Patrons dat andere converters zouden kunnen worden aangepast (zoals een standaard internationale converter) door het materiaal rond de lip van de converter op te bouwen met UV-uithardende lijm. Als je meer details wilt over het aanpassen of maken van je eigen converter met deze techniek, stuur me dan een e-mail en ik zal je in contact brengen met onze Patron.

Petrus vroeg:

Hoi! Staples is gestopt mijn favoriete juridische pads en ik vraag me af of je een aanbevolen vervanging hebt. … wat ik leuk vind aan hen is 1. college geregeerd 2. dik papier 3. lijnen zijn erg vaag … tot nu toe kan ik geen andere gele juridische blocnotes vinden die aan die drie criteria voldoen!

Peter, je vraag was de moeilijkste van allemaal. Onze beschermheren stelden voor om contact op te nemen met enkele van mijn favoriete Legal Eagles en hun aanbevelingen te vragen. Toen hem werd gevraagd, zei Gentleman Stationer: “Er zijn er geen. Tenzij je bagasse of suikerriet kunt vinden, bespaar jezelf de hoofdpijn en ga! Rhodia (No. 18 is A4-formaat en No. 19 is legal-formaat, verkrijgbaar in wit of geel) of Zwarte vleugel Ik gebruik eerlijk gezegd de Schrijf Kladblokken memoblokken in letter-formaat.”

Marla vroeg onze lieve Jesi:

Ik hou van je prachtige kalligrafie (deze opmerking komt vooral uit de Monteverde Jungle-review, maar is in het algemeen van toepassing) … vooral op de Jungle-teststrips. Is er een speciale naam voor die stijl? Biz-werk heeft mijn speed-print/cursive blend ernstig aangetast en ik zou graag mooi kunnen schrijven en schrijven. Ik weet zeker dat ik door oefening naar een doel kan verbeteren.

Jesi leerde zichzelf een meer verfijnde stijl van handschrift met behulp van boeken en werkbladen van de veel gerespecteerde Michael Sull. Ze gebruikte De kunst van cursief handschrift in het bijzonder, maar de heer Sull heeft nog een ander opmerkelijk boek geproduceerd; Amerikaans cursief en leren om Spenceriaans schrift te schrijven (beschikbaar voor bestelling via his website). Ze gebruikt een dippen voor haar swatches met Nikko G ($ 3,85 voor een pakket van 3) of vintage Esterbrook-dippunten.

Als je vragen hebt voor de Desk, gebruik dan de link bovenaan onze site om ze te stellen.


DISCLAIMER: Sommige items in dit bericht zijn gratis verstrekt door JetPens met het oog op beoordeling. En sommige items in deze recensie bevatten gelieerde links. The Well-Appointed Desk neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een gelieerd advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Zie a.u.b. de Over pagina voor meer details.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Winmails
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart