Notebook Review: Stalogy 365 Days Notebook Editor’s Series A5

Het is het seizoen om een ​​nieuwe planner te kopen en je weet dat we hier bij de Desk LOVE planners zijn. Nou ok, we houden ervan om nieuwe planners uit te proberen en te beoordelen, maar we hebben het altijd over welke wel en niet voor ons werken.

Als ik echt eerlijk tegen jullie ben (je gaat het toch aan niemand vertellen?) werken maar heel weinig planners voor mij. Het is niet dat ik zo’n verfijnde smaak of specifieke behoeften heb, het is eerder dat ik dat niet heb. En ik kan weken doorgaan zonder naar een kalender te kijken. (Bedankt 2020 – niet meer van dat alstublieft!)

Het enige dat ik heb ontdekt dat ik consequent gebruik, is een bureaukalender die OP MIJN BUREAU blijft. Het is eigenlijk mijn wekelijkse bijbel en mijn ritueel op vrijdagmiddag is om de volgende week in te vullen, zodat ik mijn hoofd leeg kan maken voordat ik het weekend afsluit.

Op dit punt is de introductie lang en zou je waarschijnlijk willen dat dit een online recept was waar je het verhaal zou kunnen overslaan en meteen ter zake zou kunnen komen. Het komt eraan, dat beloof ik.

Dus toen ik een paar weken geleden door Jet Pens bladerde, was ik geïntrigeerd door de Stalogy 365 Days Notebook Editor’s Series A5 ($ 25). Er zijn genoeg pagina’s voor elke dag om zijn eigen pagina te hebben, en toch zijn ze niet genummerd, dus wat maakt het uit of je een dag of twaalf overslaat?

Laten we beginnen met de basis. De 018 Editor’s Series A5 meet ongeveer 5 7/8 “x 8 1/4″ (148 mm x 210 mm) en is een slank volume met een dikte van 1/2” (12 mm). De omslag is een softcover cardstock, met een lichte textuur. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ik heb blauw gekozen.

Het boek is gestikt en bevat 184 pagina’s van 52 gsm wit papier met een 5 mm stipraster of rasterlijn. Het volume weegt 12oz of ongeveer 343g. Het papier wordt geadverteerd als bloedvast en vulpenvriendelijk.

Eigenlijk is dit een blanco boek met genoeg pagina’s voor een jaar. Ik realiseer me dat het een beetje dom lijkt om het te factureren als een 365-dagen planner of dagboek, maar mijn geest nam een ​​​​soort van vlucht. Ik zou datumstickers kunnen bestellen of mijn favoriete maker van rubberen stempels kunnen vertellen om een ​​set leuke nummerstempels te maken om mijn dagen te markeren! Ik kon grappige verhalen opschrijven die gebeurden, grote gebeurtenissen, notities voor mezelf. Dit boek kan van alles zijn!

Dus laten we de krant eens bekijken. Het blijkt dat het papier, zoals geadverteerd, vrij is van bloeden en het neemt al mijn vulpeninkten, gelpennen, balpennen en rollerballs heel mooi op. Ik ben echter vrij hardhandig en ik ben minder blij dat het superdunne papier niet alleen het schrift door de andere kant laat zien, evenals enkele inkepingen. Wat betekent dat mijn boek nu niet zo goed werkt voor 365 pagina’s, maar eerder voor de helft. MAAR dat ben ik en mijn schrijven. Als je van superdun papier houdt, zoals de Tomoe-rivier in Hobinichi-planners, dan kan dit heel goed voor je werken.

Over het algemeen zou ik zeggen dat dit een behoorlijk mooie notebook is en ik ben nog steeds gecharmeerd van het idee om het een jaar te hebben en dan een nieuw volume te kopen. Hoewel de prijs niet goedkoop is, is het, als ik het vergelijk met andere notebooks zoals de Rhodia Webnotebook ($ 20) of de Leuchtturm1917 Hardcover Notebook in A5 (19,95)-formaat, maar iets meer, en je krijgt meer pagina’s dan de Rhodia of Leucchtturm, nog steeds in een slanke notebook die gemakkelijk in een tas of portfolio past.


DISCLAIMER: Sommige items in dit bericht zijn gratis naar ons verzonden voor beoordelingsdoeleinden. Zie de Over-pagina voor meer details.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Winmails
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart