Inktreview: Private Reserve Old vs New Part 2

Vorige week presenteerde ik de eerste groep van de nieuwe inktlijn van Private Reserve inkten onder het merk Yafa. Deze week zal ik de PR-inkten afmaken die zijn verzonden en net als vorige week heb ik de oude versies van elke inkt, behalve één – Avocado.

Deze groep bestaat uit 7 inkten: Daphne Blue, Blue Suede, Avocado, Buttercup, Orange Crush, Copper Burst en Chocolate.

De nieuwe Private Reserve Daphne Blue past uitstekend bij Monteverde Caribbean Blue. Een vleugje schaduw bij deze, maar niet veel schriftelijk.

De oudere versie van Daphne Blue was wat gelijkmatiger van toon – er was minder variatie in de schakeringen. De nieuwe Daphne Blue is een bijna perfecte match.

Blue Suede is de volgende inkt. het is een beetje donkerder dan Noodler’s Turquoise en heeft geweldige schaduwen! Er was ook maar een klein vleugje glans in sommige letters.

De nieuwe Blue Suede is zeker donkerder. De kleur- en schaduwvariaties hier maken het moeilijk om de onderliggende kleur te vergelijken, maar ze komen in de buurt. Dit is weer een geweldige update.

Avocado wordt nu correct gespeld! Maak je geen zorgen – ik weet waarom het in de eerste plaats verkeerd is gespeld. Iets met een gitaar…

De nieuwe Avocado-inkt ligt dicht bij Birmingham Schenley Park Thicket Green, hoewel aanzienlijk donkerder. Nogmaals, er is een beetje glans op deze. een mooie zwarte glans.

Goede gele inkten die leesbaar en nog geel zijn, zijn zo moeilijk te vinden. De originele Private Reserve Buttercup was een geweldige inkt voor deze eis. De nieuwe Private Reserve Buttercup is ook geweldig – dicht bij de gele inkt uit de Pineider Alchemy inktmixkit.

Door de nieuwe en oude Buttercup-inkten te vergelijken, is het gemakkelijker om de verandering te zien. De nieuwe Buttercup-inkt is donkerder met een vleugje oranje. Ik heb wel bevedering in deze inkt gezien, maar ik moet het verder testen op verschillende papieren om te zien hoe het zich daarop gedraagt.

De nieuwe Private Reserve Orange Crush is prachtig. Een donkere pompoen-sinaasappel met veel rood erin gemengd. Orange Crush ligt dicht bij Robert Oster Orange Zest – nog een geweldige sinaasappel.

Deze kleur kreeg een behoorlijke update. De oude versie van Orange Crush was veel lichter oranje en was veel dichter bij geel dan bij rood. Ik weet niet zeker of deze twee dezelfde naam zouden moeten dragen! Ik zal de oude Orange Crush-toon missen, maar de nieuwe Orange Crush is er zeker een om uit te checken.

Copper Burst ligt dicht bij Monteverde Canyon Rust – een geweldige kleur. Copper Burst heeft iets minder rood dan Canyon Rustand meer extreme schakeringen. Er is een beetje zwarte glans die in het schrijven verschijnt, althans in bredere penpunten.

De kleurverandering tussen de nieuwe en oude versies van Copper Burst is niet zo extreem als de verandering met Orange Crush. Dit zijn echter ook totaal verschillende kleuren. Copper Burst was oorspronkelijk lichter en dichter bij oranje. De nieuwe Copper Burst heeft een aantal donkere halo-effecten en veel schaduw.

De laatste kleur in de post van deze week is Private Reserve Chocolate. Ik realiseerde me dat mijn inktvlek eruitzag alsof ik een beetje chocolade op de staalkaart had achtergelaten – ik weet zeker dat het expres was! Chocolade is donkerder dan Lamy Topaz, maar vergelijkbaar in kleur. Het heeft dramatische schaduwen in brede punten, die zeer snel van bijna zwart naar een melkchocolade tint van bruin gaan.

De nieuwe en oude Chocolate-inkten zijn een redelijk goede match. Nogmaals, de nieuwe inkt is donkerder en de schaduwen meer uitgesproken.

Ik heb de nieuwe Private Reserve-inkten op de onderste rij geplaatst en de bijpassende oude versie bovenaan. Elke inkt heeft meer schaduw en is donkerder. Buttercup is de inkt die opvalt in deze vergelijking.

Orange Crush en Copper Burst – deze inkten zou ik zeker verwijzen naar de generatie die u gebruikt. Deze twee kleuren zijn de grootste verandering die ik heb gezien in Yafa’s verandering.

Nogmaals, ik ben over het algemeen best tevreden met de updates van de Private Reserve-inktlijn. Elke kleur is donkerder en tinten dramatischer. Afgezien van de verhoogde niveaus van rood in Buttercup, Orange Crush en Copper Burst, is de omschakeling behoorlijk succesvol geweest bij het matchen van kleuren.

Private Reserve-inkten zijn iets in prijs gestegen, maar zijn nog steeds een geweldige deal. Elk van de bovenstaande flessen kost $ 15 en wordt verkocht in flessen van 60 ml. Dat komt op $ 0,25/mL, iets minder dan de $ 8 voor een fles Diamine van 30 ml.

DISCLAIMER: Sommige van de items in deze beoordeling zijn gratis aan ons verstrekt voor beoordeling. Zie de Over-pagina voor meer details.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Winmails
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart