Link Love: Eekhoorns in mijn inkt

Ik kan je niet vertellen hoe gekieteld ik was toen ik het verhaal zag over het jonge meisje dat de baby-eekhoorns redde na orkaan Ida (hieronder in “Andere interessante dingen). Het moest het ding zijn dat me deze week de meeste vreugde bracht. Dat, en de heruitzending van een aflevering van Elke kleine ding-podcast over astronauten wanneer ze terugkeren naar de aarde. Zelfs als je geen ruimtenerd bent, is de pure vreugde die deze aflevering uitstraalt voelbaar.

Ander nieuws: ik breng zondag eindelijk mijn laptop naar Apple nadat ik met een janky-toetsenbord heb geleefd sinds ik het 3 jaar geleden kocht. Als je problemen hebt gehad met toetsen die willekeurig worden herhaald zoals ik, controleer dan of je laptop wordt gedekt door de terugroepen. Dit kan het posten van volgende week een beetje uitdagend maken. Ik hou jullie op de hoogte of leen mijn kantoorlaptop. (Ik moest alleen al in deze paragraaf minstens VIER gevallen van herhaalde aaaaaa’s corrigeren. En een dubbele O waar ik het niet nodig had.)

Pennen:

Inkt:

Potloden:

Notitieboekjes & Papier:

Kunst & Creativiteit:

Andere interessante dingen:

We hebben elkaar nodig. Steun onze sponsors en aangeslotenen. Uw klandizie zal hen laten weten dat u hun steun aan de pennengemeenschap op prijs stelt. Zonder hen, en zonder jullie, zouden we niet kunnen blijven doen wat we doen. Bedankt!


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Winmails
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart